Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2024

Hoeveel beter is het wijsheid te verwerven dan goud,
hoezeer is inzicht te verkiezen boven zilver.
(Spreuken 16:16)

Lieve mensen,

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wat vliegt toch de tijd, steeds sneller en sneller, zo voelt het! Het was wat ons betreft een bijzonder seizoen met mooie goed bezochte avonden, boeiende sprekers, diepere inzichten, warme ontmoetingen die vaak helend waren.

Inzichten die grensverleggend waren o.a. op het gebied van ziekte en trauma. Hoewel we nu geleerd hebben naar beide begrippen anders te leren kijken, hebben ze ook een sterke onderlinge relatie en afhankelijkheid. Zelfs op de wat onrustig aandoende middag met Jucelino da Luz, was verbinding en heling op momenten duidelijk voelbaar. Er is toen op bepaalde niveaus in ons lichaam en geest meer gebeurd dan je met je uiterlijke zintuigen kon waarnemen.

Het is voor ons als organisatie heel kostbaar dat we dit allemaal mogen doen. Dat we 25 jaar lang bewustzijn hebben mogen helpen verruimen. Inzichten en wijsheid hebben mogen doorgeven via de sprekers en teksten. Diepere gevoelens die los kwamen bij mensen door de energie van de plekken die we hebben mogen bezoeken. Het zoeken naar en delen van waarheden die zich ontvouwden in veel dingen die we samen met jou, lieve lezer en trouwe bezoeker van onze avonden, hebben mogen beleven.

En voelend beleven is precies wat wij zélf ook gedaan hebben. Want in alles wat we hierboven beschreven hebben, hebben we zelf ook intens beleefd, ondergaan, gevoeld. Is ons eigen bewustzijn met nieuwe inzichten verruimd en hebben we wijsheden opgedaan die we op een andere manier niet zo gemakkelijk hadden kunnen verkrijgen!

Dus wij (Jenny en Oene) zijn zeer dankbaar dat we dit voor ons allen mochten organiseren al die jaren. We hadden het echt niet willen missen!
En we gaan door in het najaar omdat er nog zo veel is wat breed aandacht mag krijgen.
En omdat er nog meer mensen zijn die nieuwe inzichten en wijsheden heel goed kunnen gebruiken. Want zoals de oude tekst zo mooi zegt is wijsheid meer waard dan goud, en inzicht kostbaarder dan zilver!

Comments are closed.