Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief oktober 2020


Gisteren was ik slim en wilde ik de wereld veranderen.
Vandaag ben ik wijs en verander ik mijzelf.
(Rumi)
 
Lieve mensen,

In de vorige nieuwsbrief ging het vooral over de keuze tussen angst en liefde als misschien wel de belangrijkste fundamentele keuze die we in deze leerzame tijd mogen maken. Als we voor de liefde gekozen hebben, dan is het van belang om op een positieve wijze dit pad te gaan. Daarom wil ik hier graag ingaan op een remedie voor onze gezondheid en levenskracht die op alle niveaus werkt en weerstand verhogend is. Je kunt het alleen niet kopen in apotheek of drogisterij. Je kunt er ook geen verwijzing van de huisarts voor krijgen. En er is ook geen opleiding voor. Het gaat om de remedie: ‘je eigen zijnstrilling verhogen’.

Elk mens heeft een unieke eigen frequentie of trilling. Deze trilling wordt vooral bepaald door onze eigen ervaringen en innerlijke overtuigingen. Als die ervaringen ons ‘klein houden’ en dus lager in trilling zijn, mogen we die onder ogen zien en gaan transformeren. Als we daarin een stapje maken wordt het al iets positiever. Hoe positiever en liefdevoller we in het leven staan, hoe hoger onze trilling. En elke warme gedachte en oprechte glimlach helpt daarbij.

Een van de moeilijkste stappen om je trilling te verhogen lijkt het aspect zelfacceptatie en/of zelfliefde te zijn. Onze ervaringen en indoctrinaties van ons opgedrongen systemen op aarde maken dit tot een lastige opgave. Toch ligt hier een geweldige mogelijkheid om een (grote) stap vooruit te zetten in trilling. Elke positieve stap vooruit in trilling zal je voelbaar goed doen. Het zal ook het collectieve veld van de mensheid voeden zodat het voor anderen gemakkelijker wordt om die stap ook te zetten. Dit versnelt het positieve proces op aarde.

Tenslotte zal dit toenemende bewustzijnsveld van de mens(heid) de oude en verstikkende structuren doen afbreken. Het duister, en de kleine hoeveelheid mensen die het duister dienen en denken ons te kunnen domineren, kunnen niet met deze hoge frequenties omgaan.

Je kunt dus prachtig bijdragen aan de omwenteling in de wereld. Het is voor mij een hartszekerheid dat er dan een moment komt, en dat hoeft niet ver weg te zijn in de tijd, dat we kunnen terugkeren naar de vijfde dimensie (dichtheid). Onze oorspronkelijke wereld waar we als schitterende goddelijke wezens vandaan komen en we onbewust ‘thuis’ noemen. In ons ligt dat allemaal besloten. In elk bezield wezen. We zijn lichtwezens die een menselijke ervaring op doen. We mogen ons dit allemaal nu herinneren, erkennen, activeren én ernaar handelen.

Dus verhoog je trilling, wees meer lichtheid, en je zult je beter voelen over jezelf zo is mijn ervaring. En je helpt bovendien aan het oplossen van de huidige crisis die door mensen met een lagere trilling zijn opgezet en bedacht. Jij en ik kunnen hierbij het verschil maken! Dit is wat we kúnnen doen. Dit is onze kans om een positieve verandering in gang te zetten. Wees wijs en verander je zelf. Doe je mee aan deze omwenteling waarbij de duisternis in en buiten ons uiteen zal vallen in licht? Samen kunnen wij dat!


Comments are closed.