Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief november 2020

Mensen die slechts vanuit hun hoofd kennis opdoen,
maar geen voelend hart hebben,
hebben de wereld gemaakt zoals die nu is.
Wat we in deze tijd nodig hebben,
zijn mensen die weten vanuit hun hart.
(Christina von Dreien)

 

In de beide vorige nieuwsbrieven ging het over de keuze tussen angst en liefde en over het belang van het verhogen van je zijnstrilling. Je hebt waarschijnlijk wel innerlijk gevoeld dat dit voor jou en voor ons allemaal van groot belang is in deze tijd. We zijn allemaal bewust naar de aarde gekomen om dit proces tussen goed en kwaad, zin en onzin mede vorm te geven.

Nooit eerder in de moderne geschiedenis van Moeder Aarde en de mensheid zijn we op een moment aangekomen dat we ons samen zo mogen verhogen in bewustzijn en trilling, dat we terug mogen gaan naar onze 5D thuis wereld.
Volgens het nieuwe weten is er nog nooit in de geschiedenis van het Universum een levenssoort geweest die met haar verhoogd bewustzijn gaat ascenderen naar een hoger plan en dimensie, en het lichaam meegaat. Wij staan als mensheid nu op de grens om dit mee te laten gebeuren. Moeder Aarde is al (deels) verankerd in 5D en door haar hogere trilling worden we er deels in meegenomen. De rest moeten wij doen!

Uit geheel het Universum wordt met spanning meegekeken hoe de mensheid deze dappere sprong gaat maken. Omdat alles met alles verbonden is, heeft onze bewustzijnssprong ook grote gevolgen elders in de universele schepping. In het komende webinar kom ik daar graag op terug.

Dit is allemaal vanuit het oude 3D denken wat lastig te bevatten. Het is daarom wijs om een ander deel van ons meer te laten spreken; ons 5D hart(sbewustzijn).
Want jij, lieve lezer, weet inmiddels heel goed dat als je je hart laat spreken je een veel grotere en mooiere uitkomst krijgt. De antwoorden worden je ingefluisterd door je Hoger Zelf via je hart en hebben een veel grotere wijsheid dan ons hoofd en ego ons ooit kunnen geven. Je Hoger Zelf is dat zielendeel van ons wat niet is mee-geïncarneerd naar de 3D en daardoor verbonden is met een hogere dimensies en weten. Op dat niveau worden ook mensen en situaties fijnstoffelijke afgestemd voor ‘toevallige ontmoetingen’ en wonderen die er in je leven kunnen gebeuren. Het is tijd voor nog meer synchroniciteit in ons leven!

De oude wijsheid dat ‘het hart zijn redenen heeft die de rede niet kent’ kan ons hierbij bemoedigen. Neem een besluit om op te staan in jezelf en moedig de intuïtieve influistering van je hart te volgen. Wat we in deze tijd nodig hebben, zijn mensen die weten vanuit hun hart!

Comments are closed.