Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief februari 2020

Het is best leuk om het onmogelijke te doen.
(Walt Disney)
 

Lieve mensen,

Heb je ook regelmatig het gevoel dat wat we op school geleerd hebben niet meer de waarheid is? Dat het moet worden aangepast aan de nieuwe informatie die we steeds meer tot ons krijgen. Informatie die komt uit diverse bronnen van hoofd en hart. En dat het vaak precies andersom is dat eerder is gesteld. Om dit wat duidelijker te maken heb ik hier enkele recente voorbeelden:

– Er kunnen geen piramides in Europa zijn, want daar leefden geen Farao’s!
– De mens sterft en gaat dood en daar eindigt het.
– We zijn klein en nietig en hebben hulp van profeten en avatars nodig om ‘gered’ te worden.
– Bij de bank is je geld veilig en die bank is er voor jou. Dat zit wel goed want Nederlandse Centrale Bank en de ECB in Frankfurt houden er immers toezicht op.
– Het RIVM beveelt vaccins aan voor onze (kleine) kinderen. Dan is het betrouwbaar.
– De markt moet zijn werk doen, want concurrentie maakt het goedkoper.

De onderstaande antwoorden zijn natuurlijk helemaal voor mijn verantwoording, maar geven wel een indicatie over wat we mogelijk zouden moeten herzien.

– Er zijn piramides in Europa met name in Bosnië en die zijn nog bijzonder ook!
– De mens sterft wel, maar gaat niet dood. Dood bestaat niet want we zijn eindeloos bewustzijn!
– We zijn groots als goddelijk wezen en te allen tijde verbonden met de Bron. We zijn dit alleen vergeten!
– Een bank is vrij om zelf digitaal geld aan te maken. De rentestand worden centraal afgestemd bij de ECB en bij de BIS-bank in Bazel. Niemand weet hoe dit tot stand komt.
– Er is gevraagd om een onomstotelijk bewijs dat er geen schadelijke gevolgen (vaccinatieschade) voor vaccins zijn, maar die wordt niet gegeven. Die lijkt er niet te zijn!
– Overal waar de markt zijn intrede doet, maken er mensen misbruik van om o.a. schaarste in stand te houden als verdienmodel. Grote risico’s worden veelal toegestaan door dezelfde type ego-mens die er toezicht op houdt.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden en slechts kort aangestipt. Je kunt er per item wel een blog over schrijven. Herken je er een of meerdere van?

Als je het gevoel hebt dat er inderdaad wat zou moeten veranderen, overweeg dan deze verandering mede tot stand te brengen in je eigen omgeving. Alle kleine stappen van velen, maken samen een grotere impact. Laat je informeren en inspireren door de bijzondere sprekers. Klinkt het als onmogelijk? Laat je dan inspireren door de spreuk van Walt Disney. Misschien vindt je het nog leuk ook!

Comments are closed.