Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari 2023

Het is beter een kaars te ontsteken
dan te klagen over de duisternis.
(Chinees gezegde)

 

Lieve mensen,

Hoe zal het nieuwe jaar 2023 verlopen? Heb je ook dat gevoel dat het best nog een pittig jaar kan worden met de nodige uitdagingen? Waarbij we als mens goed getest zullen worden op onze innerlijke levenskracht. Op wat waar is en wat niet. Wat goed is en wat niet. Wat bijdraagt aan je innerlijke groei of wat niet.

We hebben in het voorjaar een aantal activiteiten georganiseerd die wellicht inspirerend en nuttig voor je kunnen zijn. Activiteiten om je eraan te helpen herinneren dat JIJ het bent waar de wereld op heeft gewacht! Want jouw aanwezigheid is dringend gewenst. Je hoeft daarvoor niet de barricaden op als dat niet bij je past.
Want, zoals je waarschijnlijk wel weet, is datgene wat er in de wereld aan de hand is niet alleen een strijd om jou als mens, maar zeker ook (en misschien wel vooral) een strijd om jouw ziel! Om jouw eeuwige wezen. JIJ bent een Goddelijk Wezen dat een aardse ervaring opdoet! Je mag je dit herinneren en dit besef krachtiger maken. Krachtiger dan ooit om de onrechtvaardigheid in de wereld om te buigen naar een Nieuwe Wereld waarin we anders met elkaar omgaan.
Dit kun je bijvoorbeeld doen door je bewust te worden van je vastgeroeste patronen. Veelal gebaseerd op trauma’s en een mogelijk aanhechtingspunt voor het duister. Door jezelf hiervan vrij te maken krijgt het duister gewoon minder kans om invloed uit te oefenen. Een heel proces, maar zo de moeite waard. Onze activiteiten hopen je daar krachtig bij te ondersteunen.

 

Meteen in januari (18) wordt uiteengezet hoe er al eeuwen wordt toegewerkt naar deze tijd om steeds meer controle over de mensheid te verkrijgen. Geloof het of niet, maar ze zijn al een heel eind op weg. Door deze lezing bij te wonen weet je wat er aan de hand is, hoe je die dingen die gaan gebeuren kan herkennen.


Je kunt prachtig je zijnstrilling verhogen bij de lezing van Henk Fransen in februari (15). Of meer te weten te komen over je levensmissie (12 maart). Waarom ben je hier, juist in deze turbulente tijd! Wat kom je brengen!
Of waarom we eigenlijk nog geen vrije energie hebben. Het was al werkend en bekend in de jaren 30 van de vorige eeuw, maar het is ons als mensheid weer afgenomen. Door wie, en hoe het werkt, en wat daarbij het belang is van bewustzijn, kun je horen op 15 maart.


Op 12 en 29 april komen twee krachtige vrouwen ons vertellen over hoe we zowel het kosmische buiten ons kunnen ontsluiten, als wel ons te verbinden met onze innerlijke partner! Is het niet prachtig hoe we daar kunnen leren hoe we beide ‘afstanden’ kunnen overbruggen!


Lieve lezer, jij en ik staan er gelukkig niet alleen voor. Veel mensen over de wereld worden zich in rap tempo bewust van wat er speelt en wie ze zelf zijn. Waardoor ze krachtiger hun innerlijk licht laten schijnen, en de duisternis binnen en buiten hun verdreven wordt. Zo kunnen we ons klaar maken voor de dingen die nog gaan komen. Dat is de Kracht van Samen!

Comments are closed.