Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief mei 2020

Aandacht is het stuurwiel van jouw leven.
Verander de richting van je aandacht
en je verandert de richting van jouw leven.

(Greg Anderson)

 

Lieve mensen,

Toch nog even een nieuwsbrief om jullie te attenderen op een extra webinar met Maarten Oversier (zie hieronder). Het biedt ook de gelegenheid om nog even wat te delen.

Hoe voelt de situatie waarin we ons nu bevinden? Hoe is je gevoel voor rechtvaardigheid en vrijheid? Is het allemaal vrij rustig met een gevoel van acceptatie of is er een innerlijke drang naar meer ruimte? Naar meer openheid, eerlijkheid, vrijheid, elkaar weer oprecht ontmoeten zonder angst? Een drang om het anders te gaan doen straks als we weer mogen?

Hoe voelt je innerlijk vrijheid? Kun je je gevoelsmatig losmaken van alles om je heen?
Dit innerlijke loskomen van de externe berichtgeving, statistieken en verhalen is wellicht een van de grootste uitdagingen van deze transformatietijd. Dit is geen gemakkelijke taak om ‘even’ intern los te komen. Maar toch, in onze binnenwereld kunnen we rust vinden.
Een manier is om in stilte in dialoog te gaan met jezelf. Vraag jezelf wat werkelijk van waarde voor je is. Wat er werkelijk toe doet voor jou.
En natuurlijk naar buiten tussen de eerlijke bomen lopen. Hoe mooi is de natuur op dit moment wel niet! Het kan je gewoon raken!

Collectief zijn we bezig aan een grote update die onszelf en onze wereld enorm ten goede zal doen veranderen. Wat ons klein houdt is het aan het verliezen door ons gezamenlijk groeiend bewustzijn. Het net wat ons gevangen houdt (Matrix) is begonnen aan een soort van zelfvernietiging. Wat er gebeurt zijn nog wat heftige stuiptrekkingen om wanhopig grip te houden. Maar dat zal niet lukken! Jij en ik zijn te sterk en te bewust geworden.
Laten we onze aandacht blijvend richten op wat goed voelt en wat van waarde is voor jezelf en voor het grote goed voor ons allen. Heb het goed!

Comments are closed.