Banner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief september 2023

 

Inzichten zijn innerlijke flitsen die ons leven veranderen.
(Deepak Chopra)

 

Lieve mensen,

Het is een mooie traditie om aan het begin van een nieuw lezingenseizoen even stil te staan bij alle bijzondere onderwerpen die te beluisteren zijn, en wat dit met ons innerlijk weten kan doen. Hoe verdiepende onderwerpen kunnen bijdragen aan een grotere bewustwording.

Een aantal lezingen zal gaan over vernieuwende inzichten over onze gezondheid en vooral onze huidige kijk erop. Zo heeft de Germaanse geneeskunde een heel andere beeld op ziek zijn en vooral op de samenhang tussen lichaam en geest. We kunnen ziektepatronen leren zien als werkelijke helingssignalen van ons biologische lichaam. Ontdek weer de natuurlijke intelligentie van je lichaam om heling te brengen aan dat wat uit balans is.

De lezing over Wijsheid van Trauma gaat diep in op de relatie tussen emotioneel welzijn en ziekte en gezondheid. Hoe trauma, stress en het moderne leven effect hebben op lichamelijke en geestelijke gezondheid. En hoe het onderbewustzijn toegang geeft tot heling.

In Thuis in het voorouderlijk huis kunnen we bewust worden van wat er in de lijn met onze voorouders allemaal nog aan ruis, trauma en onverwerkte zaken liggen die onze aandacht hard nodig hebben. Zodat we ons kunnen bevrijden van deze ballast en met meer vrijheid en minder trauma in het leven kunnen staan. Om werkelijk weer te kunnen leven!

Ik voorvoel dat we heel stil en geëmotioneerd zullen luisteren hoe conceptie, zwangerschap en geboorte een diepe imprint vormt die grote invloed heeft op alle relaties in ons leven. Die imprints zullen zich blijven herhalen tot we ons ervan bewust worden. In de intensieve lezing From Womb To World, de reis die ons leven bepaalt zal de impact van dit alles hopelijk diep bij ons binnenkomen.

Een wat meer galactische invalshoek is er met de ervaringsmiddag Full Senses Perception: Werkelijk voelen in een gescripte werkelijkheid. Voor hen die hierop resoneren kan het een mooie verbindende ervaring opleveren van een veel groter plaatje over wie we zijn dan we gewend zijn te zien.

Er is veel verschillende soorten informatie beschikbaar over vele onderwerpen die ons aangaan. Het is belangrijk dat we ons al voelend vanuit diverse invalshoeken kunnen laten informeren. We zien echter een steeds grotere invloed van buitenaf die ons wil voorzeggen wat waar is en wat niet. Het lijkt erop dat we zelf niet meer mogen ontdekken en voelen wat waar is en wat niet. Dit is trouwens al eeuwen aan de gang, maar wordt nu heel zichtbaar.
In de lezing Op zoek naar de Waarheid wordt een tipje van de sluier opgelicht over hoe er door de media wordt omgegaan met de waarheid.

En de Midwintervieringen de Natuurdag brengen ons weer meer in verbinding met de natuur en de natuurlijke tijd. Waar we even heerlijk kunnen ontspannen en die verbinding weer bewust mogen voelen. Want je wereld is net zo ruim als je bewustzijn!

Moge er de komende tijd vele innerlijke flitsen van inzicht zijn bij een ieder van ons, die ons leven positief zullen veranderen! Want jezelf gaande weg verbeteren is beter dan wachten tot je perfect bent (Mark Twain).

Comments are closed.