DSC 2630bewkl2

MIDWINTER, samen de natuurlijke tijd vieren in 2023

Na de mooie vieringen in voorgaande jaren, vieren we op deze avond samen opnieuw de natuurlijke tijd van de Midwinter. Bewust aandacht geven aan de overgang van het donker van de winter naar het nieuwe licht dat de geboorte van een nieuw jaar inluidt, is wat de mens ‘bij de tijd houdt’ en bij de natuur. De natuur is zeer belangrijk voor ons ‘ontwaken’.

In oude tijden, bij mensen die dicht bij de natuur leefden, was dit vanzelfsprekend om te vieren. Wij zijn hiervan afgedwaald, maar bij velen leeft dit besef wel degelijk. Als dit ook in jou resoneert dan nodigen we je van harte uit deze avond met ons te beleven.

Het begrip tijd is bij ons alom aanwezig. Voor velen is de kloktijd leidend in het leven (tijd is geld). Rond 21 december, de winter zonnewende, willen we samen de natuurlijke tijd beleven. Het moment waarop de zon het kortst schijnt, en we de langste nacht van het jaar beleven. Vanaf dan gaan de dagen weer lengen en komt er letterlijk meer licht in ons leven. Dit wordt Midwinter genoemd, en deze avond wordt al sinds mensenheugenis gevierd op het noordelijk halfrond. Doe je mee?

Hoe en met wie we de avond verder precies gaan vormgeven is zich nog aan het ontvouwen; altijd een mooi scheppingsproces. Later meer hierover.

Reserveren
Reserveren noodzakelijk (zie hieronder)

Betaling gaat via iDEAL.
Je krijgt meteen een e-ticket en een factuur per mail toegestuurd.

Vragen via post@in-zicht.nl

 

Inschrijven

€ 15
Available kaarten: 76

MIDWINTER, samen de natuurlijke tijd vieren op woensdagavond 20 december 2023

Het "" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

20 dec 2023

Tijd

19:30 - 22:00

Deelname

€15,00

Locatie

Party Zalencentrum 't Haske - Joure
Vegelinsweg 20, 8501 BA Joure
Website
https://www.haske-joure.nl/
Categorie
Lees meer & aanmelden
Shopping Basket